top of page

In this reimagined mid-century home, we embrace sustainability through authentic living design principles. By preserving the original single-story form, we create a sunlit courtyard using passive solar techniques. Prioritizing old-world natural materials and processes, we craft a healthy interior environment, devoid of artificial dyes, paints, and stains. Experience the luxury of simplicity, where the past converges with the present in perfect harmony with nature.


The home is designed to maximize its wooded surroundings by merging indoor and outdoor spaces. The front courtyard is encased in a Texas limestone privacy wall. It is seamlessly connected to the rear pool, deck, and guesthouse through a glass volume. An additional garden courtyard is hidden into the Primary Bath to create a true sense of escape and total outdoor privacy.

Peoples Residence

Location:

Building Designer:

Interior Designer:

General Contractor:

Photographer:

bottom of page